Премиерот Зоран Заев денеска го прославува својот 47 роденден!

октомври 8, 2021

Премиерот Зоран Заев денеска го пославува 47. роденден.

Тој е роден на 8. октомври 1974 година.

Оваа година роденденот го прославува за време на предизборната кампања за Локалните избори.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: