strumica denes logo

„Порше лизинг“ го доби тендерот на Општина Струмица за набавка на возила

Автор:

Датум:

април 16, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 16, 2018

Категории:

Струмица

Општина Струмица по распишаниот тендер за набавка на две возила склучи договори со друштвото за лизинг „Порше лизинг“ ДООЕЛ Скопје вредни околу 2,8 милиони денари.

Во огласот се бараа едно ново и едно употребувано возило, а главен критериум за доделување на договорот беше најниската цена.

Детални карактеристики на купените возила: