ПОРАДИ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА КАПАЦИТЕТОТ СЕ ВРАБОТУВААТ КЕЛНЕР\КИ И ШАНКЕР/КИ ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ ИСКУСТВО: Во опуштена атмосфера, одлични услови и осигурување веднаш – The First Coffee & Pool Bar!

ноември 5, 2023

The First Coffee & Pool Bar вработува КЕЛНЕРИ И ШАНКЕРИ во Струмица СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО. Сите заинтетресирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 253 212

Плата одлична и осигурување на цело работно време.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ