strumica denes logo

ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕНИОТ ОБЕМ НА РАБОТА, ТЕХНО ХИГИЕНА ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКИ!

Автор:

Датум:

мај 4, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 4, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Поради зголемениот обем на работа, струмичката компанија ТЕХНО ХИГИЕНА вработува хигиеничарки. Сите заинтересирани за подетални информациии може да се јават на следниот телефонски број: 076 440 780 и 071 339 217.