ПОРАДИ АСФАЛТИРАЊЕ СО ВТОР СЛОЈ АСФАЛТ НА ГЛАВНАТА УЛИЦА ВО ДОБРЕЈЦИ ЌЕ ИМА ПОСЕБЕН РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈОТ!

јуни 6, 2019

Поради асфалтирање со втор слој асфалт на главната улица во населеното место Добрејци, на потегот од регионалниот пат Струмица – Василево до опфат со населеното место Пиперево, ќе има посебен режим на сообраќајот.
Општина Струмица апелира до граѓаните за разбирање, бидејќи поради градежните активности на оваа улица ќе има времени прекини на одредени делници од оваа траса.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: