Home

Perdormire
Струмица

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ВО СТРУМИЦА ВО ЧЕСТ НА АТАНАС ЈАНЕВ!

Home

На денешен ден во 2001 година во операцијата за ослободување на селото Арачиново

загина струмичанецот Атанас Јанев, припадник на полицијата.

По тој повод, денеска, пред споменикот на загинатите бранители, свежо цвеќе положија градоначалникот Коста Јаневски со претставници на Советот на општина Струмица,

членови на семејството Јаневи и претставници на СВР Струмица.