Home

Perdormire
Струмица

ПОГЛЕДНЕТЕ КОИ СЕ ДЕСЕТТЕ ДОБИТНИЦИ НА ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ ЗА НАСТАПОТ НА ПЕТАР ГРАШО ВО „АВАТАР“

Home

Добитници за настапот на Петар Грашо утре (сабота) во „АВАТАР“ се следниве:

1. Христијан Велков
2. Милена Ристова
3. Катарина Бабулова
4. Филип Азманов
5. Христијан Николов
6. Наташа Филева
7. Ангелина Андонова
8. Памуков Блаже
9. Нетка Ковачева
10. Славе Наков

ДОБИТНИЦИТЕ СВОИТЕ ВЛЕЗНИЦИ МОЖЕ ДА ГИ ПОДИГНАТ НА ВЛЕЗОТ НА „АВАТАР“. СО СЕБЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА НОСАТ ДОКУМЕНТ ЗА ЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА!