ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ АКТИВНИ ОГЛАСИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС!

мај 9, 2021

1. Струмичката компанија „ВАМЕТАЛ“ има потреба од инжинер на неопределено работно време ( постојан работен однос). Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 078 444 222 или на info@vametal.mk

2. „Пера Кафе“ бара шанкер/ка и келнер/ка со или без работно искуство. Телефон за контакт 071 672 309!

3. АД Пелистерка (подружница Струмица) има потреба од дистрибутер со возачка – Ц категорија. Број за контакт: 071 260 177

4. Струмичката продавница за текстил „БАТЕРФЛАЈ“ која се наоѓа во „ГЛОБАЛ“ на приземје, има потреба од работничка. Сите заинтересирани за подетални информации може да се упатат на следниот телефонски број: 071 310 120

5. Староградско Место Фабрика бара келнер и мајстор за скара на жар. Сите оние кои се заинтересирани да се јават за подетални информации на следниот телефонски број: 078 420 160

6. Почитувани , M&M Coffee to go има потреба од келнер/ка и шанкер/ка со работно искуство. За повеке информации во локалот или 076-483-155

7. Спорт Висион е водечки ланец за малопродажба на спортска опрема, облека и обувки на Балканот, со повеќе од 350 продавници во 9 земји. Како дистрибутер на најдобрите брендови во индустријата на спортска опрема и сопственик на најголема мрежа на малопродажни објекти во регионот, фокусирани сме на вредности кои се насочени на развој на креативноста, квалитетот и иновативноста, како и грижата за купувачите и нашите вработени.

Поради отворање на нов малопродажен објект во Струмица, бараме кандидати кои би се приклучиле на нашиот тим на позиција:

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – СТРУМИЦА (6 извршители)

Доколку сте:
– Енергични
– Комуникативни
– Лојални
– Амбициозни
– Љубопитни

Услови:
– ССС/ВСС
– со или без работно искуство
– англиски јазик – мин. А1 ниво
– познавање на MS Office пакет

Нудиме:
– основна плата + бонуси
– тимска работа
– професионален развој и напредок

Работни задачи:
– Услуга на потрошувачи во продажен салон
– Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
– Организација и средување на магацински простор
– Одржување на хигиена во малопродажен објект

Ги покануваме да аплицираат сите кандидати кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат во бараниот профил. Апликацијата, со Вашето CV и Мотивационо Писмо, испратете ја на е-mail адреса
kariera@sportvision.mk до 11.5. 2021 година со назнака “Продажен асистент – СТРУМИЦА”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ