ПОЧИНА СТРУМИЧАНКАТА АТИЏЕ МЕМЕДОВА – ПОРАНЕШНА СОВЕТНИЧКА ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА И УЧИТЕЛКА ВО ООУ „МАРШАЛ ТИТО“

мај 9, 2022

По кратко боледување, почина младата струмичанка Атиџе Мемедова. Ја познававме по својата трпеливост и професионалност во ООУ „Маршал Тито“ каде долги години беше учителка. Мемедова исто така беше дел и од Советот на општина Струмица. Зад себе остави сопруг и две дечиња. Вечна слава, Царство Небесно!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: