strumica denes logo

ПО ОБЈАВИТЕ НА СТРУМИЦА ДЕНЕС „ШЕРИФИТЕ“ КОИ СЕ ПАРКИРАА НА СТРУМИЧКИОТ ПЛОШТАД КАЗНЕТИ ОД ПОЛИЦИЈАТА!

Автор:

Датум:

јануари 5, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 5, 2019

Категории:

Струмица

СВР СТРУМИЦА:

Ве известуваме дека од страна на СВР-Струмица преку ПС за БПС на сопствениците на возилата „Volkswagen Passat” и „BMW” им е наплатен прекршочен платен налог согласно чл.66 ст.3 алинеа 19 од ЗБСП за кој е предвидена глоба од 180 евра. Ја користиме и оваа прилика преку вашиот медиум да апелираме до граѓаните да ги почитуваат законите, затоа што секое прекршување на законите ќе биде соодветно санкционирано.