strumica denes logo

ПО ДВЕ ГОДИНИ СЕ „ПАДНА“ ТЕЛЕВИЗОР ВО СТРУМИЦА ОД БРАВО КАФЕ: ПОРАНЕШНИОТ ФУДБАЛЕР НА БЕЛАСИЦА ДИМИТАР БЛАЖЕВСКИ Е СРЕЌНИОТ ДОБИТНИК!

Автор:

Датум:

декември 21, 2021

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

декември 21, 2021

Категории:

Струмица

По две години повторно во Струмица од БРАВО КАФЕ се „падна“ телевизор. Среќниот добитник е поранешниот фудбалер на ФК БЕЛАСИЦА Димитар Блажевски. Блажевски вели дека неговата ќерка Виолета го избрала кафето, па среќата била нејзина. Честитки!