ПО ДОЛГИ ГОДИНИ, ПАТОТ КОЈ ВОДИ КОН ТРИ ВОДИ КОНЕЧНО ЌЕ БИДЕ САНИРАН!

јули 7, 2021

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

Ја реализираме програмата за оваа година и ја подобруваме патната инфраструктура. Согласно потребите на граѓаните наоѓаме решенија за одредени патни правци во Општината во зависност од фреквенцијата на истите. Извршено е санирање на локалниот пат за Три Води и на истиот се поставени бетонски цевкасти пропусти.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ