strumica denes logo

ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ И ПЛАТЕНО СМЕСТУВАЊЕ: СЕ ВРАБОТУВААТ ДЕВОЈКИ ВО ВЕГАС КАЗИНО ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

мај 18, 2024

Автор:

Датум:

мај 18, 2024

Потребни се девојки за работа во „ВЕГАС“ казино во Струмица со и без работно искуство. Плата 30.000 денари и платено сместување.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 345 178