ПИЦЕРИЈА „ПАРК БОСИЛОВО“ ВО ДАБИЛЕ ВРАБОТУВА РАБОТНИК/ЧКА ЗА РАБОТА ВО КУЈНА КЕЛНЕР/КА!

декември 14, 2022

Пицерија „ПАРК“ со нова локација во Дабиле на излезот кон Босилово и имаат потреба од зголемување на персоналот. Се бараат:

– КЕЛНЕР/КА
– РАБОТНИК\ЧKA ЗА РАБОТА ВО КУЈНА

Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на: 070 347 976

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: