ПЕСНАТА СО КОЈА РАСТЕВМЕ: Коледе бабо, Коледе!

јануари 4, 2024

Песната со која растевме сите. Коледарската песна е традиција која не смее да згасне!

Коледе бабо, Коледе
дај ми бабо колаче
да ти живи малаче.
Еден, два, три
КОЛЕДЕ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: