ПЕР ДОРМИРЕ-СТРУМИЦА И СО ОКТОМВРИСКА АКЦИЈА НА ДУШЕКОТ FREE WAFE!

октомври 8, 2019

Октомвриска акција на душекот FREE WAVE

ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗБУДИТЕ НАСПАНИ И ОДМОРЕНИ 🤗

https://perdormire.mk/portfolio-items/freewave/…

Ве очекуваме во нашиот салон во Струмица на ул. Гоце Делчев 103 , кај силусите на Жито Струмица

☎034/522-284 ☎️075/327-827

10 години највисокиот италијански квалитет во земјата

www.perdormire.mk

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: