ПАНАЃУР ВО СТРУМИЦА НА КВАНТАШКИ ПАЗАР НА 1, 2 И 3 АПРИЛ!

март 27, 2022

Во Струмица повторно ќе имаме панаѓур на кој ќе може да се пронајде буквално се’ по цени кои се разликуваат од останатите. Панаѓурот и овојпат ќе биде на Кванташки пазар во петок, сабота и недела на 1, 2 и 3 април.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: