ПАДНАА ФЕЈСБУК, ИНСТАГРАМ И ВАТСТАП – НЕ СЕ ДОСТАПНИ ВО ЦЕЛИОТ СВЕТ!

октомври 4, 2021

Паднаа популарните мрежи Фејсбук, Ватсап и Инстаграм и во моментов не се достапни.

Пад се забележи и кај Facebook Messenger.

Ова се услуги под покровителство на Фејсбук, кои, според првите информации, паднаа низ целиот свет.

Голем број извештаи за недостапност на Фејсбук, исто така, може да се видат на downdetector.com и други слични страници, а засега нема информации за тоа зошто не се достапни.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: