strumica denes logo

ОРГАНИЗАЦИЈА НА МАЛ ФУДБАЛ ВО СТРУМИЦА – НАПРАВЕТЕ ЕКИПА ОД 8 ДО 10 ИГРАЧИ И ПРИЈАВЕТЕ СЕ!

Автор:

Датум:

мај 29, 2024

Автор:

Датум:

мај 29, 2024

Рекреативо-Струмица со одлична идеја да се направи лига која ќе се одржува преку цела година. Во моментот учествуваат 6 екипи и повеќе од 60 рекративци, а секој што го сака фудбалот и има желба да се натпреварува, небитно годините, нека пријави своја екипа.

ПРАВИЛА ЗА УЧЕСТВО:

1. НАПРАВИ ЕКИПА ОД 8 ДО 10 ИГРАЧИ МАКСИМАЛНО

2. – НАПРАВИ ГРУПА НА ВИБЕР ( ВО КОЈА ЌЕ БИДАТ ВНЕСЕНИ СИТЕ ИГРАЧИ НА ЕКИПАТА ).

3. ДОДАДИ ГО БРОЈОТ 075 313 844 ВО ГРУПАТА И ЌЕ ГИ ДОБИЕТЕ СИТЕ ИНФОРМАЦИИ ПОВРЗАНИ СО ИДЕЈАТА.