ОПШТИНА СТРУМИЦА ПРОДОЛЖУВА ДА ЈА РЕАЛИЗИРА СВОЈАТА ПРОГРАМА, СЕ ПОСТАВУВААТ БЕХАТОН ПЛОЧКИ НА ТРОТОАРОТ НА УЛИЦАТА „АТАНАС ЈАНЕВ“

јули 6, 2019

Согласно Програмата за уредување на градежно земјиште на општина Струмица за 2019 година, се поставуваат бехатон плочки на тротоарот на улицата „Атанас Јанев“ во населбата Касарна. Во овој зафат ќе бидат поплочени 130 метри квадратни.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: