strumica denes logo

ОПШТИНА СТРУМИЦА ИЗВРШИ ПРСКАЊЕ ПРОТИВ ВОЗРАСНИ КОМАРЦИ ПО ЗЕМЈЕН ПАТ ВО ГОЛЕМИОТ ГРАДСКИ ПАРК!

Автор:

Датум:

јули 3, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 3, 2020

Категории:

Струмица

Општина Струмица изврши дополнително прскање против возрасни комарци по земјен пат на територијата на

Големиот градски парк

со цел да им бидат попријатни прошетките на граѓаните во вечерните часови.