strumica denes logo

ОПШТИНА СТРУМИЦА ДОБИ НОВО СПЕЦИЈАЛНО ВОЗИЛО – „ПАЈАК“

Автор:

Датум:

август 9, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

август 9, 2019

Категории:

Струмица

Поголем ред во паркирањето значи ослободување на јавните површини, повеќе простор и поголема безбедност на граѓаните. Токму таа е и целта на набавката на специјалното возило пајак кое што на општина Струмица и го донираше ЈП ,,Градски паркинг” од Скопје.