ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА МАЈСТОР ЗА СКАРА НА ЖАР ВО СТАРОГРАДСКО МЕСТО „ФАБРИКА“

март 24, 2022

Староградско Место „Фабрика“ бара мајстор за скара на жар.

Сите оние кои се заинтересирани да се јават за подетални информации на следниот телефонски број: 078 420 160.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: