ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СТРУМИЧКАТА ОПТИКА „СФЕРА“ ВРАБОТУВА ЖЕНСКО ЛИЦЕ ЗА РЕДОВЕН РАБОТЕН ОДНОС!

мај 12, 2021

Добро познатата оптика Сфера, има потреба од девојка или жена за редовен работен однос!

Пријавување секој работен ден 09h – 20h

– 📍Во оптиката на бул.Маршал Тито

– ☎️телефонски на 072/ 237 – 847

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: