Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ПОЗНАТАТА СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА КИ-ПАР ВРАБОТУВА ПОВЕЌЕ РАБОТНИЦИ НА РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ!

Home

Познатата струмичка компанија КИ-ПАР вработува повеќе луѓе на различни позиции:

– ЛИЦЕ ЗА ПРОДАЖБА ВО САЛОН
– ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ
– ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА КРОЕЊЕ НА ПЛОЧЕСТ МЕБЕЛ
– МАГАЦИОНЕР/ВИЉУШКАРИСТ

Сите заинтересирани да се јават во просториите на КИ-ПАР или на телефонскиот број: 075-425-365