ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: КОМПАНИЈА ЗА ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ И СТОЛИЦИ ВРАБОТУВА КОВАЧ, ТАПАЦЕР И ШИВАЧ!

мај 12, 2020

СЛОБОДНИ ШЕСТ МЕСТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ!

Компанијата за тапациран мебел и столици „ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД“ има потреба од ковач, шивач и тапацер.

Платата ќе зависи од тоа колку познавање имаат личностите од занаетот.

Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на

следниот телефонски број: 078/346-898

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: