ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ЕУРО МОНТА-СТРУМИЦА БАРА ОПШТИ РАБОТНИЦИ И ТЕСАРИ!

јуни 17, 2020

Струмичката компанија „Еуро Монта“ бара луѓе за работа на следниве работни позиции:

-OПШТИ РАБОТНИЦИ
-ТЕСАРИ

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, да се јават на следниот телефонски број: 070/310-907

Кликни ОВДЕ за фејсбук линк!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: