strumica denes logo

ОГЛАС ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЦА: „ВАМЕТАЛ“ ВРАБОТУВА БРАВАРИ, ЛИМАРИ, ПОМОШНИЦИ/ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

август 15, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 15, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Струмичката компанија „ВАМЕТАЛ“ има потреба од работници за следните работници позиции:

– БРАВАРИ
– ЛИМАРИ
– ПОМОШНИЦИ/ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 444 222 И 034 329 284