strumica denes logo

ОГЛАС ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЦA: ТОБАКО „ЛАМАР“ БАРА ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА ВО ТРИ СМЕНИ!

Автор:

Датум:

мај 18, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 18, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Тобако „ЛАМАР“ бара девојки за работа во три смени.

Сите оние кои се заинтересирани за пријавување и повеќе информации, може да се јават на

следниот телефонски број:

077 993 333