ОГЛАС: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „ДИА-2“ ВРАБОТУВА МЕНАЏЕР ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЗАКАЖАНИ НАСТАНИ, ХИГИЕНИЧАР И ПОМОШЕН ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА ВО КУЈНА!

јули 9, 2021

Струмичката компанија ДИА-2 има потреба од:

– менаџер за организација на закажани настани
– хигиеничар
– помошен персонал за работа во кујна

Информации на телефон: 075 472 122 или во просториите на Диа-2 на улица Славчо Василев бр.5 во период од 08 до 16 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: