Home

Perdormire
Струмица

ОГЛАС: СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА ЗА ДРВОПРЕРАБОТУВАЧКА ДЕЈНОСТ „СТОИЛКОВ ПРОДУКТ“, ВРАБОТУВА НА ШЕСТ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ!

Home

Струмичка компанија за дрвопреработувачка дејност во Струмица „Стоилков Продукт“, вработува на следниве работни места:

– ШОФЕР СО Б КАТЕГОРИЈА
– РАКОВОДИТЕЛ НА ПОГОН (ПРИПРЕМА И КРОЈАЧКО ОДДЕЛЕНИЕ)
– ДВА ОПШТИ РАБОТНИКА (ПРИПРЕМА И КРОЈАЧКО ОДДЕЛЕНИЕ)
– ЕДНО ЛИЦЕ ЗА РАБОТА ТРЕТА СМЕНА (ДЕЖУРСТВО)

Сите оние кои се заинтересирани нека се јават на следниот телефонски број: 078346744

УСЛОВИТЕ И ПЛАТАТА СЕ ОДЛИЧНИ!