СЕ ВРАБОТУВААТ ДЕВОЈКИ ВО ВЕГАС КАЗИНО ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ ИСКУСТВО – СУПЕР УСЛОВИ!

ноември 24, 2023

Потребни се девојки за работа во „ВЕГАС“ казино во Струмица со и без работно искуство. Плата 28.000 денари и платено сместување.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 345 178

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: