strumica denes logo

ОГЛАС: Се вработува МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР и МАГАЦИОНЕР во BIROSAFE во Струмица!

Автор:

Датум:

ноември 29, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

ноември 29, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Компанијата BIROSAFE вработува МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР и МАГАЦИОНЕР во Струмица. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 034 330 290 или испратете CV на мејлот info@birosafe.com