ОГЛАС: ПИЦА РЕСТОРАНОТ „РАФАЕЛО“ КОЈ СЕ НАОЃА ВО НОВО СЕЛО, ВРАБОТУВА КЕЛНЕРИ И КЕЛНЕРКИ!

јули 10, 2020

Пица ресторан „Рафаело“ кој се наоѓа во Ново Село,

вработува келнери и келнерки!

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на

следниот телефонски број: 075/416-088

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: