НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: „ВАНИЛА КАФЕ“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР/KA И ШАНКЕР/КА – ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ!

декември 9, 2023

Биди дел од тимот на „ВАНИЛА КАФЕ“. Се вработуваат:

– КЕЛНЕР/КА
– ШАНКЕР/КА

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 708 888

*** ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ ***
*** ПЛАТЕНО ЗДРАВСТВЕНО И ПЕНЗИСКО ОСИГУРУВАЊЕ ***

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: