ОДЛОЖЕН ПАНАЃУРОТ НА КВАНТАШКИ ПАЗАР ВО СТРУМИЦА ЗА 15, 16 И 17 АПРИЛ!

април 2, 2022

Поради лошите временски услови, панаѓурот на Кванташки пазар во Струмица е одложен за 15, 17 и 17 април.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: