strumica denes logo

ОДЛИЧНИ ПЛАТИ: „ЛАМАР“ ВРАБОТУВА ДИСТРИБУТЕРИ СО „Ц“ КАТЕГОРИЈА, ОПЕРАТОРИ ЗА ОПСЛУЖУВАЊЕ НА КАФЕМАТИ И СЕРВИСЕРИ ЗА КАФЕМАТИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

јуни 13, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 13, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Струмичката компанија „Ламар“ вработува на следниве работници позиции:

– ДИСТРИБУТЕРИ СО „Ц“ КАТЕГОРИЈА.

– СЕРВИСЕРИ ЗА ОПСЛУЖУВАЊЕ НА КАФЕМАТИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО СО ПОЛОЖЕНА „Б“ КАТЕГОРИЈА.

– СЕРВИСЕРИ ЗА КАФЕМАТИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО СО ПОЛОЖЕНА „Б“ КАТЕГОРИЈА.

Сите државни празници и секоја сабота се неработни денови.

Плата одлична. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 077 993 333