Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА: СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА ОД 1620м2 НА ИЗЛЕЗОТ ОД СТРУМИЦА СПРЕМА САЧЕВО!

Home

Се продава парцела од 1620м2 на излезот од Струмица спрема Сачево.

Локацијата е на одлично и погодно место за изградба на објект и слично.

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 075 214 038.

Во продолжение погледнете ги фотографиите: