Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОДЛИЧЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ЗЕМЈОДЕЛСКА АПТЕКА БАРА ДИСТРИБУТЕР СО Б ИЛИ Ц КАТЕГОРИЈА!

Home

Земјодеската аптека „ДИВА КОМЕРЦ“ поради проширување и зголемување на обемот на работа, има потреба од:

– ДИСТРИБУТЕР СО Б ИЛИ Ц КАТЕГОРИЈА

Сите оние кои се заинтересирани, може да се јават на следниот телефонски број: 071 371 424