strumica denes logo

ОБИД ЗА УБИСТВО ВО СТРУМИЦА: ЧЕТИРИ ЛИЦА МЕЃУ КОИ И МАЛОЛЕТНИК ВЛЕГЛЕ ВО ДОМОТ НА ЕДНО ЛИЦЕ И МУ НАНЕЛЕ ПОВРЕДИ СО НОЖ!

Автор:

Датум:

јули 3, 2024

Автор:

Датум:

јули 3, 2024