Home

Perdormire
Реклама Струмица

НОВООТВОРЕНА СЕНДВИЧАРА НА „МЛАДИНСКА“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ ЗА ВО КУЈНА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Home

Струмица наскоро ќе добие нова сендвичара „БУРГЕР 13“ која се наоѓа на улица „Младинска“ веднаш наспроти Општата болница и истата вработува персонал со и без работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 078 448 610