НОВО ВО СТРУМИЦА: ОТВОРЕНИ ПОВЕЌЕ РАБОТНИ МЕСТА ВО МАКЕДОНИЈА И СТРАНСТВО ВО КОМПАНИЈА ЗА ДОМАШНА ПОДДРШКА 24/7

декември 7, 2023

СТРУМИЦА НАСКОРО ЌЕ ДОБИЕ ФИРМА КОЈА НУДИ ДОМАШНА ПОДДРШКА 24 ИЛИ HOME SUPPORT 24!

ФИРМАТА НУДИ РАБОТА ЗА:

1. ЛИЦА СПОСОБНИ ЗА ЧУВАЊЕ ДЕЦА

2.ЛИЦА СПРЕМНИ ДА ДАДАТ ПОМОШ НА СТАРИ ЛИЦА

3. ЛИЦА ХИГИЕНИЧАРИ ИЛИ ЛУЃЕ ШТО МОЖАТ ДА ПОМАГААТ ВО УРЕДУВАЊЕ НА ДВОРОВИ (ПРИМЕРКОСЕЊЕ ТРЕВА, НАВОДНУВАЊЕ И СЛИЧНО).

ПРЕТПРИЈАТИЕТО НУДИ И РАБОТА ПО ДОГОВОР, ОДНОСНО РАБОТОДАВЦИТЕ СЕ ДОГОВАРАТ СО РАБОТНИЦИТЕ ЗА РАБОТАТА КОЈА ИМАТ НАМЕРА ДА ЈА ИЗВРШУВААТ И ПРАВАТ СПОГОДБА ЗА УСПЕШНА СОРАБОТКА.

ФИРМАТА ИСТО ТАКА БАРА И ЛУЃЕ, ОДНОСНО РАБОТОДАВЦИ КОИ ИМААТ ПОТРЕБА ОД ГОРЕ НАВЕДЕНИТЕ ТОЧКИ.

Т.Е. ЛИЦА РАБОТОДАВЦИ КОИ ИМААТ ПОТРЕБА ОД:

1. БЕЈБИСИТЕРИ

2. ЛИЦА КОИ ЌЕ ПРУЖАТ МАКСИМАЛНА ПОДДРШКА НА НИВНИТЕ СТАРИ

3. ЛИЦА КОИ ЌЕ СЕ ТРУДАТ ОКОЛУ ОДРЖУВАЊЕТО НА НИВНИОТ ДОМ

4. РАБОТОДАВЦИ КОИ ИМААТ ПОТРЕБА ОД ЛИЦА ЗА ИЗВРШУВАЊЕ НА ТРЕТА РАБОТА.

СИТЕ ДЕТАЛИ И ПОЕДИНОСТИ ЌЕ ГИ СРЕТНЕТЕ НА ПОДОЛУ СПОДЕЛЕНИТ ФОТОГРАФИИ И НА НИВНАТА ВЕБ СТРАНА:

ЗАИНТЕРСИРАНИТЕ ЛИЦА МОЖАТ ДА СЕ ОБРАТАТ НА:

*ОФИЦИЈАЛНАТА ВЕБ СТРАНА:https://homesupport24.com

* ФЕЈСБУК: www.homesupport24

* ИНСТАГРАМ: https://www.instagram.com/home24support/

* ВИБЕР БРОЈ:+389 77 758 068

* НА БРОЈОТ: +41 76 500 84 45(ЗА ОНИЕ ВО СТРАНСТВО, ПОТОЧНО ШВАЈЦАРИЈА).

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: