НОВО ВО СТРУМИЦА: ЗАПОЧНА ГРАДБАТА НА ОБЈЕКТОТ „НИКОЛА ТЕСЛА – NEXT LEVEL OF URBAN LIVING”

октомври 7, 2022

Станбениот објект “Никола Тесла – Next level of urban living” e нов проект на претпријатието Урбан Блок од Струмица и претставува спој на уникатен дизајн, квалитет на градба и идеална и мирна локација.

Само некои од основните карактеристики на објектот:

*) Избор на најсовремени решенија и материјали применети во објектот;

*) Идеален комодитет – становите се идеално организирани во однос на распоредот и
имаат за цел да ги задоволат потребите на современото македонско семејство;

*)Одлична местоположба – ул.Никола Тесла бр.5, наспроти новото фудбалско игралиште, на само една минута од централното градско подрачје;

Изберете модерен, квалитетен и функционален дом!

Контакт:
Тел: 070/346-771
Е-маил: contact@urbanblok.mk

Карактеристики на објектот:

Капацитет

Катноста на објектот вклучува П+2+ПК(приземје, два ката и поткровје) и има 4 станбени единици, од кои секој спрат претставува посебна станбена единица со влез од приземјето, каде е поставено скалишното јадро. За секоја станбена единица е предвидено по едно паркинг место;

Идеална локација

Објектот се наоѓа во централното градско подрачје на ул.Никола Тесла бр.5, во населбата Чифлик, непосредно до новото фудбалско игралиште;

Првокласни материјали

– Модерна фасада во согласност со светските архитектонски трендови, која нуди 100% енергетска ефикасност и максимална звучна изолираност,

– Надстандардни стаклени портали кои нудат максимален светлосен, звучен и топлински комфорт во секој стан,

– Инсталација за енергетско ефикасен Мулти-Сплит систем за ладење и греење, независен во секој стан, кој го филтрира и прочистува воздухот во домот.

*Во текот на цела година, со овој систем на греење/ладење се заштедуваат 65% од потрошувачката на енергија во споредба со класичните уреди,

– Првокласен дабов трослоен паркет,
– Модерна и елегантна санитарија и
– Многу други предности во однос на изборот на материјали за градба.

Распоред на стан #1
Приземје/ 68.7м2

*Ходник 10.10 м2
*Кујна 8.20 м2
*Дневна со трпезарија
19.20 м2
*Спална соба 12.70 м2
*Детска соба 10.10 м2
*Бања 6.60 м2
*Гостинско WC 1.80 м2

Цена: 950EUR/м2

Распоред на стан #2
Кат 1 / 104м2

*Ходник 11.60 м2
*Кујна со трпезарија 14.60 м2
*Дневен престој 23.20 м2
*Тераса 10.60 м2
*Детска соба 11.10 м2
*Детска соба 9.90 м2
*Спална соба 12.90 м2
*Гостинско WC 1.90 m2
*Бања 6.50 м2
*Остава 1.60 м2

Цена:950EUR/m2

Распоред на стан #3
Кат 2 / 104м2

*Ходник 11.60 м2
*Кујна со трпезарија 14.60 м2
*Дневен престој 23.20 м2
*Тераса 10.60 м2
*Детска соба 11.10 м2
*Детска соба 9.90 м2
*Спална соба 12.90 м2
*Гостинско WC 1.90 m2
*Бања 6.50 м2
*Остава 1.60 м2

Цена:950EUR/m2

Распоред на стан #4
Поткровје/106м2

*Ходник 9.80 м2
*Дневна со трпезарија 26.80 м2
*Кујна 4.80 м2
*Тераса 14.80 м2
*Тераса 10.60 м2
*Детска соба 16.70 м2
*Спална соба 12.80 м2
*Бања 6.50 м2
*Гостинско WC 1.60 m2
*Остава 1.70 м2

Цена:950EUR/m2

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: