НОВО ВО СТРУМИЦА: „ПЕРА КАФЕ“ ВРАБОТУВА ШАНКЕР/КА И КЕЛНЕР/КА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

мај 5, 2021

„Пера Кафе“ бара шанкер/ка и келнер/ка со или без работно искуство. Телефон за контакт 071 672 309!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: