Home

Perdormire
Струмица

НОВО ВО САЛОНОТ ЗА УБАВИНА „ДАНИ“ ВО СТРУМИЦА: СЕ ДОДЕЛУВААТ КАРТИЧКИ СО ПОПУСТИ!

Home

Ново во Салон за убавина Дани !
Салон за убавина Дани доделува картички за своите лојални клиенти.
Што добивате со вашата верна картичка?
-10 % попуст при користење на сите услуги вклучувајќи ги и дневните промоции и пакет услуги
-30 % попуст на услуга доколку во тековниот месец се направи збир од 1200 денари.

Доколку сакате да ја добиете вашата верна картичка се што треба да направите е да ја СПОДЕЛЕТЕ ја објавата на вашиот ѕид. За останатото ќе бидете исконтактирани.