Perdormire
Струмица

Нова водоводна линија на улицата „Боро Џони“

Home

Екипи на одделението „Водовод и канализација“ при ЈПКД „Комуналец“, периодов извршуваат работни активности за поставување на нова водоводна линија на улицата „Боро Џони“. Оваа водоводна линија треба да ги задоволи потребите на вода за обновениот стар театар. Активностите се во завршна фаза.