НОВ РЕСТОРАН ВО СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД КЕЛНЕРИ И ШАНКЕРИ!

мај 4, 2022

Нов ресторан во Струмица на местото на поранешна „Камедонија“ има потреба од работници на следните позиции:

– КЕЛНЕРИ
– ШАНКЕРИ
Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 071 777 194

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: