Home

Perdormire
Струмица

НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „ВАМЕТАЛ“ ВРАБОТУВА ЛИМАРИ, ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО И РАКОВОДИТЕЛ НА МОНТАЖЕРИ!

Home

Поради зголемениот обем на работа, „ВАМЕТАЛ“ вработува на следните работни позиции:

– ЛИМАРИ
– ОПШТИ РАБОТНИЦИ ( СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО)
– РАКОВОДИТЕЛ НА МОНТАЖЕРИ (ТЕХНИЧАРИ, ИНЖИНЕРИ ИЛИ СЛИЧНО)

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, нека се јават на следниот телефонски број: 078 444 222 или на info@vametal.mk