strumica denes logo

НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: БУТИК „УНО“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 070 336 388!

Автор:

Датум:

септември 1, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 1, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

БУТИК УНО ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА!

СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА СЛЕДНИОТ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ 070 336 388 ИЛИ ВО БУТИКОТ КОЈ СЕ НАОЃА ВО ГЛОБАЛ ПРВИ СПРАТ.