strumica denes logo

НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: M&M ВРАБОТУВА МОМЧИЊА И ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078-304-011!

Автор:

Датум:

август 8, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 8, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

M&M Coffee to go има потреба од момчиња и девојки за работа со и без работно искуство. За повеке информации во локалот или 078-304-011